Netwerk van passies

Tekstuele mogelijkheden

Door middel van verschillende contextuele mogelijkheden is het mogelijk om uw doelgroep op Blog.nl te informeren naar uw product of dienst. Dit kan door middel van een vaste advertorial, welke gedurende een periode op een vaste prominente positie duidelijk zichtbaar is. Echter kan dit ook door een nieuwsitem/product preview/prijsvraag of winactie te plaatsen op een blog.

Vaste Advertorial

Specificaties: op aanvraag
De Vaste Advertorial is een advertentie uiting in een redactioneel jasje. De adverteerder wordt duidelijk zichtbaar door plaatsing van het logo en beeld. Voor de rest lijkt de pagina op een redactiepagina. Het product krijgt redactionele aandacht en wordt op iedere pagina van de blog, gedurende een bepaalde periode, uitgelicht door middel van een groen vlak en de tekst ‘Bekijk ook’. De advertorial kan geheel naar wens worden ingevuld, zo kunt U dus de advertorial voorzien van bijvoorbeeld een video.

Branded Content (Advertorial Posting/Prijsvraag/Winactie)

Specificaties: op aanvraag
Je kunt voor de Branded Content zelf de tekst aanleveren of de journalist van de betreffende blog de content laten aanleveren. Het bericht van deze advertentie vorm blijft levenslang online staan. Hierdoor blijft het bericht vindbaar voor de zoekmachines Bij een product review dien je een product op te sturen, waar de journalist dan mee aan de slag gaat. Hij/zij zal dan een positieve product review plaatsen, met eigen gemaakte foto’s. Door een prijs ter beschikking te stellen, kun je door middel van een prijsvraag of winactie exposure creëren op Blog.nl. Daarnaast kun je door de aanmeldingen jouw emailadressen bestand vergroten. Het Branded Content bericht zal gedurende een korter periode worden uitgelicht, waardoor jouw actie of review extra aandacht krijgt onder de bezoekers van de blog(s).