Netwerk van passies

Visuele mogelijkheden

Blog.nl biedt doelgerichte campagnemogelijkheden. Je bereikt jouw doelgroep door de juiste themablogs in te zetten. Op opvallende posities wordt jouw boodschap geplaatst, zodat je een hoge attentiewaarde bij jouw doelgroep op Blog.nl genereert.

Billboard

Specificaties: 990x250px
Een Billboard is te vergelijken met een Header die midden in de content staat, vaak aan de bovenzijde van de website. Er is veel ruimte voor video en creativiteit. De uiting valt niet over de content, maar is geïntegreerd op de website.

FloorAd

Specificaties: 728x90px, 970x250px of custom Ad
Een FloorAd ligt onderaan de pagina en expand na mouse-over. Deze ruimte biedt veel creatieve mogelijkheden en realiseert hierdoor een hoge attentiewaarde.

Half-page ad

Specificaties: 336x600px
Een halfpage ad is een grote banner die zichtbaar is binnen de kaders van de website. Dit formaat valt extra op vanwege zijn grootte en biedt daardoor ook meer creatieve mogelijkheden.

Header

Specificaties: 990x125px
De Header is een uiting van groot formaat. Veelal geïntegreerd in de bestaande lay-out van de site, de ‘kop’ van de webpagina. Door het formaat, de positie en de ‘vaste’ plaatsing bent u verzekerd van maximale attentiewaarde.

Leaderboard

Specificaties: 728x90px
Deze banner staat bovenaan de pagina en welke vanwege zijn vorm opvallend is op de pagina. Door de grootte van de banner biedt deze veel creatieve mogelijkheden om een boodschap duidelijk over te brengen.

Lightbox

Specificaties: 720x480px
De Lightbox verschijnt voor de content van de site. Deze wordt hier max. 20 seconden vertoond, tenzij de bezoeker de advertentie wegklikt. In dit formaat is het mogelijk om een film te tonen of een afbeelding. De bezoeker kan niet om deze uiting heen, waardoor de boodschap altijd zichtbaar is.

Rectangle

Specificaties: 300x250px
De Rectangle is een opvallende rechthoekige  banner. De positie van de banner en het formaat lenen zich uitstekend voor het communiceren van uw boodschap. Een erg populaire banner vanwege zijn attentiewaarde onder of naast de (redactionele) content.

Skyscraper

Specificaties: 120×600 pixels
De Skyscraper is een lange verticale banner aan de rechterkant van de pagina. Door de grootte valt de banner goed op en creëert daarbij een hoge attentiewaarde. De verticale vorm is voornamelijk geschikt voor animatie en visual-content.

Take-over

Specificaties: Variabel – 990pixels vrij in het midden voor content
Met de inzet van een (Homepage) Take-over wordt jouw merk op een doeltreffende en positieve manier gekoppeld aan de populariteit van het sterke netwerk Blog.nl. De blog(s) worden als het ware “overgenomen” door de adverteerder: Header + Wallpaper i.c.m. bijvoorbeeld een Halfpage Ad.