Netwerk van passies

Adverteren

Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste netwerk van kwaliteitsblogs in Nederland. Het totale netwerk trekt maandelijks meer dan 3 miljoen unieke bezoekers. Hierdoor is Blog.nl een interessant platform voor adverteerders. Door het grote netwerk, dat momenteel bestaat uit 80 actieve themablogs, kun je als adverteerder de doelgroep bereiken waar, wanneer en hoe je dat wil.

De blogs zijn in channels rondom interessegebieden ingedeeld: Business, Lifestyle, Man, Reizen, Vrouw en Young. Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor het thema van de blog. De journalisten bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content.

Adverteren voor ieder budget

Op Blog.nl is het mogelijk om met elk budget de juiste doelgroep te bereiken. Zo kan het gehele netwerk worden ingezet voor een branding campagne of kan de focus alleen liggen op een bepaald channel. Tevens is het ook mogelijk om nog specifieker te adverteren: op slechts één blog of een selectie van blogs.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om de doelgroep optimaal te bereiken:

Visuele mogelijkheden

Tekstuele mogelijkheden

Laat je gegevens achter en we benaderen je zo spoedig mogelijk over wat we voor je kunnen betekenen.

Bedrijf/Organisatie*
Naam*
(Direct) Tel nr*
Mobiel nr
Website*
E-mail*
Interesse
Overig
Vul de code in captcha